0639736907 info@breinhulp.nl

Over mij

Mijn naam is Janneke Bolt, bevoegd trainer neurofeedback en Cogmed.

Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker, volgde de post-hbo opleidingen neurotherapie en oplossingsgericht werken met kinderen en volwassenen. Daarnaast volgde ik nog allerlei andere kortere opleidingen en cursussen die bijdragen aan mijn professionele inzet. Vanaf 1995 tot 2021 heb ik gewerkt als maatschappelijk werker en heb als zodanig werkervaring opgedaan in volwassenenrevalidatie, kinderrevalidatie, speciaal onderwijs voor kinderen van 4-18 jaar, in het ziekenhuis en de ouderenzorg. In de loop van de tijd breidde mijn bedrijf Breinhulp steeds verder uit. In 2021 heb ik de sprong gewaagd, mijn baan in loondienst opgezegd en richt ik me helemaal op Breinhulp.

Mijn insteek is deskundig, op maat, positief, oplossingsgericht en gericht op het vergroten van je cognitieve mogelijkheden.

Om een goed resultaat te krijgen en de kans op blijvend succes aanzienlijk te vergroten, zorg ik voor een goede screening vooraf, maken we samen goede afspraken en stellen we duidelijke doelen.

Samen werken we aan een voor jou optimaal resultaat dat past bij jouw wensen en mogelijkheden. Ik luister naar je en samen zoeken we naar wat werkt voor jou. Regelmatig vat ik je trainingsresultaten samen en bespreek die met je. Ik geef je een steuntje in de rug en motiveer je als het nodig is. Alles zodat je de training met goed resultaat kunt afronden.

Ik zie er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan voor een maximaal resultaat!

 

Ik ben aangesloten bij:

  • RBCZ (kwaliteitsbewaking, klacht- en tuchtrecht)
  • NFG (kwaliteitsbewaking, klacht- en tuchtrecht)
  • Registerplein (kwaliteitsbewaking)
  • NVPO (deskundigenbestand Nederlandse Vereniging Psychosociale Oncologie)