0639736907 info@breinhulp.nl

Over mij

Mijn naam is Janneke Bolt, bevoegd Cogmed-coach bij Breinhulp.

Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker, volgde de post-hbo opleiding oplossingsgericht werken met kinderen en volwassenen. Daarnaast volgde ik nog allerlei andere kortere opleidingen en cursussen die bijdragen aan mijn professionele inzet. Vanaf 1995 werk ik als maatschappelijk werker en heb als zodanig werkervaring opgedaan in volwassenenrevalidatie, kinderrevalidatie, speciaal onderwijs voor kinderen van 4-18 jaar en in het ziekenhuis.

Ik begeleid je tijdens het hele proces van de training. Dat is nodig omdat de Cogmed training best pittig is en het uiteindelijke resultaat staat of valt met een goede begeleiding en uitvoering. Mijn insteek is dan ook deskundig, op maat, oplossingsgericht, positief, en gericht op het vergroten van je cognitieve mogelijkheden.

Om een goed resultaat te krijgen en de kans op blijvend succes aanzienlijk te vergroten zorg ik voor een goede screening vooraf, maak ik goede afspraken met je en stellen we duidelijke doelen.

Door samen te werken komen we tot een voor jou optimaal resultaat dat past bij jouw mogelijkheden en dagelijks leven. Ik luister naar je, zoek naar wat voor jou werkt, vat je uitgebreide online trainingsresultaten regelmatig samen en bespreek ze met je. Ik geef je een steuntje in de rug en motiveer je als het nodig is. Alles zodat je, net als bijna 100 procent van de deelnemers, de training met goed resultaat kunt afronden.

Bij de screening, start en de evaluatie is het belangrijk om persoonlijk met elkaar te spreken. Afhankelijk wat het beste bij jou en bij jouw situatie past kunnen we deze gesprekken houden in mijn praktijk, bij je thuis of op een andere locatie. De vijf voortgangsgesprekken houden we dan telefonisch. In overleg ben ik overdag, ’s avonds en in het weekend voor je beschikbaar.

Als coach ben ik iedere keer weer enthousiast over de positieve impact die de training op de deelnemer(s) heeft. Ik zie er dan ook naar uit om samen met jou aan de slag te gaan voor een maximaal resultaat!

 

Ik ben aangesloten bij:

  • BPSW (kwaliteitsbewaking, klacht- en tuchtrecht)
  • Registerplein (kwaliteitsbewaking)
  • NVPO (deskundigenbestand Nederlandse Vereniging Psychosociale Oncologie)