Over mij

Vooruitgang zien bij jou
is waar ik het voor doe

Ik ben Janneke Bolt, neurofeedback therapeut en Cogmed coach

Een minder goed werkend brein beïnvloedt je leven. Dat heb ik van dichtbij gezien. Zowel in mijn persoonlijke als in mijn werkzame leven. Het is bepalend en beperkend in wat je denkt en doet.

Gelukkig is er qua herstel en groei meer mogelijk dan je in eerste instantie zou denken.

Je hersenen zijn leerbaar en dus te trainen

De trainingen waarmee ik werk zijn wetenschappelijk onderbouwd en laten heel goede resultaten zien. Ze helpen om je hersenen beter te laten functioneren. Daardoor ga je in het geheel beter functioneren en je prettiger voelen.

Effectief en duurzaam

Om te zorgen voor een zo effectief en duurzaam mogelijk resultaat zorg ik vooraf voor een goede screening, en stellen we duidelijke doelen. Regelmatig vat ik je trainingsresultaten samen en bespreken we die.

Ik geef je een steuntje in de rug en motiveer je als het nodig is. Alles zodat je de training met goed resultaat kunt afronden. Want jou vooruit zien gaan is waar ik het voor doe.

We werken samen aan een optimaal resultaat binnen jouw wensen en mogelijkheden.

Tijdens de training, wanneer de effecten merkbaar worden, krijg ik dan ook vaak te horen:

 

Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld?!

Ik ben bevoegd therapeut en coach

Na mijn opleiding maatschappelijk werk volgde ik de post-hbo opleidingen oplossingsgericht werken en neurotherapie. Daarnaast heb ik nog diverse opleidingen en cursussen gedaan die bijdragen aan mijn professionele inzet.

Gedurende 26 jaar heb ik als medisch maatschappelijk werker ervaring opgedaan in de ouderenzorg, de volwassenen- en kinderrevalidatie, het speciaal onderwijs en in het ziekenhuis.

In die tijd heb ik neurofeedback therapie en Cogmed leren kennen. Ik raakte onder de indruk van de mooie resultaten. Ik startte daarom naast mijn baan een bedrijf: Breinhulp. In 2021 heb ik mijn baan opgezegd. Sindsdien richt ik me helemaal op Breinhulp.

De organisaties waarbij ik ben aangesloten zie je onderaan de pagina.

Ben je benieuwd wat een training bij Breinhulp voor verschil kan maken voor jou?

Neem contact met me op